نشست شورای آموزش و پرورش دهدشت امروز با حضور امام جمعه،فرماندار و اعضای این شورا در فرمانداری برگزار شد.
نشست شورای آموزش و پرورش دهدشت امروز با حضور امام جمعه،فرماندار و اعضای این شورا در فرمانداری برگزار شد.
به گزارش ندای کهگیلویه و بویراحمد از کهگیلویه، حجتالاسلام علی وحدانیفر امروز در نشست شورای آموزش و پرورش دهدشت با بیان اینکه خدای متعال شرط تعلیم را در تربیت میداند، اظهار داشت: آموزش و پرورش باید برای مقوله تربیت به صورت جدی برنامهریزی کند.
امام جمعه کهگیلویه همچنین تقویت پرورش را لازمه امر آموزش دانست و گفت: جامعهای که تربیت نداشته باشد علم آن هم مفید نیست و پیشرفتهای علمی جهان بدون تربیت و تزکیه مخرب و خطرناک است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی کهگیلویه تأکید کرد: تلاش شود تربیت دینی و عمل به قرآن در جامعه نهادینه شود تا جامعه سالم باشد.
وی، جدی گرفتن مسئله تزکیه و تربیت را ضروری خواند و افزود: مشکلات فضای رسانهای در اثر تربیت دینی به حداقل میرسد.
حجتالاسلام وحدانیفر تصریح کرد: یکی از چالشهای فضای مجازی سواد رسانهای است که میطلبد آموزش و پرورش و صدا سیما بعنوان متولیان در زمینه ارتقای سواد رسانه ای آموزشهای لازم را به خانوادهها و دانشآموزان ارائه دهند.
وی دوران پست کرونا را خطرناک تر دانست و گفت:بحث پرورشی مدارس باید بیش ازقبل در مدارس تقویت شود.
امام جمعه کهگیلویه گفت: انتقال مفاهیم در فضای مجازی بسیار مهم و آموزش بسیار دشوار است.
وی تصریح کرد،تعدادی معلم شاخص که توانایی بالایی در آموزش مجازی دارند انتخاب و با ارسال کلیپ های پر محتوا،سایر دانش آموزان شهرستان را در فضای مجازی کمک کنند.
وی اضافه کرد: باور داریم کار معلمان در شرایط کرونایی سخت و دشوار است و قدردان تلاش انها هستیم حقیقتا به معلمان سخت گذشت و از همه آنها تشکر میکنم.
حجتالاسلام وحدانیفر تصریح کرد: اگر شبکه ملی اطلاعات مورد تاکید رهبر انقلاب جدی گرفته شود بسباری از مشکلات حل خواهد شد.
فرماندارکهگیلویه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان گفت ازخدمات و زحمات سرپرست قبلی آموزش و پرورش تشکر کرد و گفت :آموزش و پرورش تجربه کرونا را نداشته و هنگام بازگشایی مدارس با توجه به رنگ بندی شبکه بهداشت و درمان که برای کرونا داشت ،کارنامه خوبی داشتند .
فرماندار کهگیلویه گفت :کرونا هیچ ثباتی ندارد و آمار شهرستان بخاطر ساده انگاری و اهمال کاری دوباره به سمت افزایش موارد مثبت پیش می رود.
اتابک گفت :آموزش مجازی را باید بپذیریم،و فرصتی برای آموزش و پرورش و دانشگاه ها ایجاد شده که از این فضا استفاده مناسب شود.
وی تنها راه ریشه کن کردن کرونا را قطع زنجیره ارتباطی دانست.
وی گفت :آموزش و پرورش بعنوان شورای راهبردی باید آمادگی لازم را برای فضای مجازی داشته باشد از جمله جذب خیرین مدرسه ساز و خیرینی که بتوانند گوشی و تبلت مناسب برای دانش آموزان بی بضاعت تامین کنند.
فرماندار کهگیلویه تأکید کرد دستگاه های اجرایی ازجمله شهرداری باید به آموزش و پرورش کمک کنند .
سید فضلالله گنجیپور در این نشست با بیان اینکه ثبت زمین مدارس مشکلاتی دارد اظهار داشت: از شوراها به عنوان بازوهای آموزش و پرورش انتظار میرود همکاری لازم را داشته باشند.
مدیر آموزش و پرورش دهدشت گفت: طرح مدرسه کانون تربیتی محله با هدف ایجاد ارتباط و تعامل برای اثربخشی بیشتر در حوزه تربیت و آموزش برگزار خواهد شد.
وی اضافه کرد: در این طرح با استفاده از ظرفیت محله گروه همیار به آموزش و پرورش کمک میکنند.
این مسؤول با اشاره به آسیبهای ناشی از آموزش مجازی گفت: در اثر فراگیری ویروس کرونا دانش آموزان و والدین از گوشیهای هوشمند و اینترنت دچار مشکلات جدی شدند که جبران آن مشکل است.
وی، دسترسی دانشآموزان به محتواهایی که مناسب سن آنها نیست،استفاده از پیام رسانها و برخی نرمافزارهای مخرب را از تهدیدهای آموزش مجازی عنوان کرد.
گنجی پور تجلیل از خیرین مدرسه ساز و خیرین تامین کننده گوشی هوشمند را از برنامه های آتی خود اعلام کرد.
دیدگاه خود را بیان کنید